Descarrega la News     |     Cat / Cast

Notícies d’actualitat d’Assistència Sanitària

Tenim un enfocament especial per l’atenció de la salut dels infants i les seves mares

Tenim un enfocament especial per l’atenció de la salut dels infants i les seves mares
06/2017

Cada cop que neix un infant, la gran família d’Assistència enceta un capítol i incorpora una “raó” més per seguir perpetuant un model únic 100% centrat en les persones. L’entitat ha fet 60 anys, avui som més de 190.000 assegurats, el 2016 només a l’Hospital de Barcelona van néixer més de 1.000 nadons... Si fem un càlcul de natalitat aproximat, això són moltes “raons”.

 

Durant els mesos d’embaràs, la dona i la família afronten grans canvis i dubtes, és per això que una bona elecció dels serveis de salut ajuda a aportar més tranquil·litat. A Assistència estem constantment pensant en noves formes de respondre a les necessitats de les mares, les que ho són i les que ho volen ser en el futur.

 

Per a nosaltres, el més important és la professionalitat de l’equip mèdic, que els assegurats poden escollir lliurement. També posem per davant d’altres factors el descans i la intimitat després del part, en un entorn còmode i segur com l’Hospital de Barcelona. I, a criteri del ginecòleg, es fan tantes consultes i proves (ecografies) com calgui per garantir que tot anirà bé, amb àmplia disponibilitat horària que permeti la conciliació amb la feina.

 

Però això no és tot. La reproducció assistida, la consulta de l’embaràs de risc, la possibilitat d’elaborar un pla de part, el mètode pell amb pell, l’atenció postpart a domicili, les consultes de pediatria del SUD... Tot plegat acredita l’enfocament especial d’Assistència per fomentar al llarg dels anys l’atenció de la salut dels infants i les seves mares. Són “raons” de pes.