Descarrega la News     |     Cat / Cast

Notícies d’actualitat d’Assistència Sanitària

Perquè és la nostra responsabilitat, Assistència som tots

12/2018

Nota editorial

Ens fem grans, és un fet: el percentatge de persones més grans de 65 anys s’ha duplicat a casa nostra en els últims 50 anys, i les previsions indiquen que aquesta tendència s’accentuarà en els propers temps. Entre altres canvis, l’envelliment de la població implica que les famílies s’han d’organitzar i mobilitzar per recolzar els grans.

Nosaltres assumim el desafiament. A Assistència volem estar presents en totes les etapes de la vida de les persones i acompanyar-les sigui quina sigui la seva condició. Hem portat al món molts nadons i el que ens fa créixer junts és estar al seu costat sempre, adaptant-nos a les necessitats i anhels de cada moment vital. El PAPPA n’és un clar exemple. Pensem constantment com plantar cara als reptes demogràfics de la societat actual amb una actitud irrenunciable de respecte a les persones més grans.

Des del nostre punt de vista, una entitat amb assegurats que arriben als 100 anys és una entitat millor, n’estem convençuts i ens en sentim orgullosos. És un capital valuós, un regal preuat que diu molt de la nostra gran “família”. Perquè no oblidem que no són els arbres més joves els que donen els fruits més dolços.

Assistència és una entitat amb principis ferms, i un dels més importants és que dels nostres assegurats ens en volem cuidar tota la vida. Així doncs, per molts anys i moltes gràcies a les famílies que ens fan confiança.