Descarrega la News     |     Cat / Cast

Notícies d’actualitat d’Assistència Sanitària

Nova ubicació del Centre Mèdic FC Barcelona Assistència Sanitària

Nova ubicació del Centre Mèdic FC Barcelona Assistència Sanitària
04/2019

Ens apropem als nostres assegurats i assegurades.

En el marc del projecte Espai Barça, l’activitat del Centre Mèdic FC Barcelona Assistència Sanitària es trasllada de forma temporal, a partir del 6 de maig, a una nova ubicació al carrer Còrsega, número 345, de Barcelona (Diagnosis Médica – Creu Blanca). La transformació que el FC Barcelona du a terme al Camp Nou requereix d’unes obres que necessiten tot l’espai possible dins del complex de l’estadi i podrien afectar l’activitat assistencial, per això obliguen al trasllat del centre mèdic.

Amb el mateix equip expert i ampli horari (de dilluns a divendres, de 9:00 a 20:00 hores), el Centre Mèdic FC Barcelona Assistència Sanitària seguirà prestant els serveis exclusius d’atenció d’urgències lleus de traumatologia i estudi preoperatori per a intervencions quirúrgiques. A més, el nou emplaçament comporta unes instal·lacions actualitzades i guanya centralitat dins de la ciutat, ja que en la seva elecció s’ha tingut en compte la proximitat a la majoria de la població assegurada i la connectivitat mitjançant transport públic i privat.

Les instal·lacions del Centre Mèdic FC Barcelona Assistència Sanitària concentren bona part de l’atenció de traumatologia urgent. El seu equip, integrat per especialistes del quadre mèdic, va realitzar 7.846 visites d’aquest tipus l’any 2018. El temps mitjà de resolució de la visita és de només 23 minuts.

A més, el Centre Mèdic FC Barcelona Assistència Sanitària realitza visites preoperatòries, amb un total de 2.088 el 2018. En 52 minuts de mitjana, s’hi desenvolupen totes les proves necessàries (radiologia, analítica, electrocardiograma...), així com la visita amb el metge. El protocol establert per a la consulta preoperatòria indica quins serveis i exàmens es fan en cada cas i està basat en el model elaborat per la Societat Catalana d’Anestesiologia, Reanimació i Clínica del Dolor.